Extra services

Extra services

Bij Poppenwinkel staat de klant centraal en wij vinden het belangrijk om dat ook uit te stralen. Daarom hebben wij een extra categorie op onze site, genaamd 'Extra services', waar u een aantal van onze diensten kunt bestellen. U vindt deze in de menubalk onder 'Meer'. Onder deze diensten verstaan wij de volgende mogelijkheden: 
  • Inpakken van uw cadeau. Indien u uw bestelling ingepakt in kadopapier wilt laten bezorgen, kunt u deze service aan uw winkelmandje toevoegen (€ 1,99 per artikel). Wij zullen dan zorgen dat uw cadeau ingepakt wordt. Meer informatie met betrekking tot het inpakken, kunt u vinden onder 'Meer, Extra services' (klik hier).
  • Bijvoegen van een felicitatiekaartje. Als u een leuke tekst op een origineel kaartje wilt toevoegen aan uw kado, dan kunt u zo'n kaartje bij ons bestellen (€ 0,10 per kaartje). U heeft de keuze uit vier verschillende thema's. Hoe de kaartjes eruit zien, kunt u vinden onder 'Meer, Extra services'. In principe wordt het kaartje blanco aan u geleverd, zodat u zelf een tekst op het kaartje kunt schrijven (klik hier). 
  • Aankoop van een waardecheque. Wij bieden ook waardecheques aan van €15,-. Deze waardecheques zijn verkrijgbaar in vier verschillende thema's en deze kunt u ook vinden onder 'Meer, Extra services' (klik hier). Het verschil met een kadobon is dat de waardecheque in de vorm van een leuk kaartje geleverd wordt zoals u op de foto's kunt zien. De kadobon wordt via de email aan de door u gekozen begunstigde gestuurd. 
Heeft u nog vragen of opmerkingen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij stellen uw mening zeer op prijs!